De kaart

Verfrissend en verrassend

Seperator

Het hele Cul’eau-team steekt zijn hart en ziel in een heerlijk menu, waar we constant aan sleutelen op zoek naar nieuwe, verfrissende en gezonde smaken. Ontdek hieronder het menu!

The Chef's Choice Menu

To start & share

Kroket van varkenswang met  ‘ Bolleke Keuning ‘

Hoorntje met gebrande zeebaars

Pani Puri ‘ Caprese ‘ & kwartel

Bouchot Mosselen Tom Kha Kaï – N’Duja

Brochette van ossenhaas & Rigatino

 

 

Main course

Kalfslende ‘ Beurre Dordogne ‘

Bloemkool – Madeira – gefruite krulkool

 

Dessert

Bloedappelsien

Wortelcake – sorbet – miso karamel – creamy cheesewortel

OF

Kazen

Selectie ‘Kaasmeesters Van Tricht’ (suppl. € 9)

Menu – 92

(**) Supplement Selectie Kazen ‘Van Tricht’ ipv dessert € 9

Menu’s worden per tafel geserveerd.
Vanaf 10 personen is de keuze beperkt tot enkel het menu.
Onze Chef’s Choice Menu is enkel ’s avonds te verkrijgen. Op aanvraag kan dit ook ’s middags verkregen worden.

Allergenen:
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag naar onze medewerkers voor meer informatie.
De samenstelling van de gerechten kan wijzigen.

Starters

Irish MØR oesters ( 6 stuks )

Gebrande citroen – Provençaals brood – Sjalot

34

Vitello Tonato ‘Cul’eau’

Kalfsvlees gegaard op 65° – verse tonijn – gepofte kappertjes

30

Veggie Inspiration

Gegrilde scamorza – tomatensalsa- avocado – dragon

25

Gebakken verse inktvis

Mexicaanse tartaar van watermeloen – pesto – pimenton de la Vera – zeevenkel

29

Salade van sneeuwkrab

Gebrande avocado – pepper cracker – zure room met groene curry – yuzu

37

Pomme Moscovite

Zure room – aardappel – Royal Belgian Caviar

69

Carpaccio ‘ WAGYU ‘

Crème van knolselder – truffelmayo –beukenzwam – geraspte eendelever

36

Pasta caramelle di osso bucco

Mascarpone – salieboter – erwt – pancetta

32

Classic dishes

Vol-au-vent ‘Cul’eau’

Mechelse koekoek – gebakken kalfszwezerik – schuim van hooi

Keuze uit : Pont Neuf Aardappelen of aardappelpuree

39

Veggie Inspiration

No chicken chunks – sucrine – groene appel – kikkererwten

36

Filet van parelhoen

Spitskool – tartaar v groene groenten – chateau aardappel – Madeira

42

Verse tonijn op Catalaanse wijze

Patatas bravas – olijf – gegrilde sucrine – tomaat

39

Tarbot ‘ op de graat gebakken ‘

Gebrande citroen – waterkerssalade – grijze garnalen – aardappelmousseline

47

Desserts

Sabayon

14

Café Glacé

14

Dame Blanche ‘ Home Made ‘

14

Crème Brûlée

12

Kolonel ‘ Grey Goose ‘

15

‘Cul’eau Experience’ dessert

14

Selectie kazen door ‘Kaasmeesters Van Tricht’

Notenbrood - Dadelkoek - Mostarda olijven

16

Allergenen:
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag naar onze medewerkers voor meer informatie.
De samenstelling van de gerechten kan wijzigen.

De Laet - Van Haver

Filet Pur ‘Angus’

Origine : Nieuw Zeeland

Geen stress, geen toevoegingen en 20 maand gegraasd in de natuur. Dit resulteert in een gegarandeerde sappige smaak en malse structuur. Typerend voor dit waanzinnig stukje ossenvlees is de fijne vleesdraad dat zorgt voor een botermals stukje vlees.

49

Dunne lende ‘Black Angus’

Origine : Australië

Dit waanzinnig stukje vlees met een topmarmering is botermals & heeft een volle aardse smaak.

46

Rib-eye UMI

Origine : Uruguay

De graan gevoerde runderen lopen heerlijk vrij rond over de mooie uitgestrekte velden in Uruguay. Ze grazen hier van het gras, maar ook van kruiden en verschillende planten , door deze speciale voeding krijgt het vlees een betere smaak, maar ook een betere marmering.

48

Côte à l’os ‘ Belgisch Wit – Blauw ‘ (per 2 personen)

Origine :  België

De cote à los wordt gekenmerkt door het gemarmerd vlees en het been dat eraan hangt. Zeer sappig en mals na het bakken of braden. Het been zorgt nog voor dat net iets meer smaak.

69 p.p.

Tomahawk ‘Belgisch wit-blauw’ (per 2 personen)

Origine : België, Kieldrecht

Een van de meest verkochte runderrassen in België. Gevoed met grassen & luzerne. Sappig, mager & mals vlees. Tevens rijk aan onverzadigde vetzuren.

59 p.p.

Wagyu Picanha

Origine : Australië Is net als de Japanse Wagyu voorzien van een intense marmering en geweldige smaak . Heeft een BMS score van 9 ( Beef Marble Score ) , maximum is 12

89

Wagyu Rib-eye A4

Origine : Japan

The real stuff!’ – Hier hebben we te maken met een supermarmering. Romig, botermals, een sensatie in de mond. De bijzondere marmering van dit vlees heeft dan ook een van de hoogste BMS scores ( Beef Marble Score )

120

Supplementen sauzen

Béarnaise / Choron / Champignonssaus
Groene Pepersaus / Geconcasseerde Peperroomsaus

3

Al onze vleesgerechten worden geserveerd met Pommes Pont Neuf, salade met seizoensgarnituren, bakjus en verse pickles

Allergenen:
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag naar onze medewerkers voor meer informatie.
De samenstelling van de gerechten kan wijzigen.

Starters

Irish MØR oesters ( 6 stuks )

Gebrande citroen – Provençaals brood – Sjalot

34

Vitello Tonato ‘Cul’eau’

Kalfsvlees gegaard op 65° – verse tonijn – gepofte kappertjes

30

Veggie Inspiration

Gegrilde scamorza – tomatensalsa- avocado – dragon

25

Gebakken verse inktvis

Mexicaanse tartaar van watermeloen – pesto – pimenton de la Vera – zeevenkel

29

Salade van sneeuwkrab

Gebrande avocado – pepper cracker – zure room met groene curry – yuzu

37

Pomme Moscovite

Zure room – aardappel – Royal Belgian Caviar

69

Carpaccio ‘ WAGYU ‘

Crème van knolselder – truffelmayo –beukenzwam – geraspte eendelever

36

Pasta caramelle di osso bucco

Mascarpone – salieboter – erwt – pancetta

32

Classic dishes

Vol-au-vent ‘Cul’eau’

Mechelse koekoek – gebakken kalfszwezerik – schuim van hooi

Keuze uit : Pont Neuf Aardappelen of aardappelpuree

39

Veggie Inspiration

No chicken chunks – sucrine – groene appel – kikkererwten

36

Filet van parelhoen

Spitskool – tartaar v groene groenten – chateau aardappel – Madeira

42

Verse tonijn op Catalaanse wijze

Patatas bravas – olijf – gegrilde sucrine – tomaat

39

Tarbot ‘ op de graat gebakken ‘

Gebrande citroen – waterkerssalade – grijze garnalen – aardappelmousseline

47

Salade van tomaat & grijze garnalen

Pittige cocktailsaus – kropsla – mimosa van ei

32

Steak Tartaar ‘Angus’

Verse en handgesneden frieten – cherrytomaat – kappertjes

30

Salades

Desserts

Sabayon

14

Café Glacé

14

Dame Blanche ‘ Home Made ‘

14

Crème Brûlée

12

Kolonel ‘ Grey Goose ‘

15

‘Cul’eau Experience’ dessert

14

Selectie kazen door ‘Kaasmeesters Van Tricht’

Notenbrood - Dadelkoek - Mostarda olijven

16

Allergenen:
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag naar onze medewerkers voor meer informatie.
De samenstelling van de gerechten kan wijzigen.

Winkelwagen
Close
Winkelwagen
  • Geen producten in je winkelwagen.
Je winkelwagen is leeg
Voeg producten toe en probeer het opnieuw.