Maak een reservatie

De kaart

Verfrissend en verrassend

Het hele Cul’eau-team steekt zijn hart en ziel in een heerlijk menu, waar we constant aan sleutelen op zoek naar nieuwe, verfrissende en gezonde smaken. Ontdek hieronder het menu!

Starters

Gillardeaux Oesters

6 stuks - citroen - oesterbrood - sjalot

€ 32

King Krab

Venkel / Tom Kha kaï / krokantje van Parmezaan

€ 37

Gerookte zalm ‘ klassiek ‘

Sjalot / Citroen / bieslook / brioche

€ 26

Carpaccio van gerijpte Holstein

Parmezaanse kaas / pistou / huisgedroogde tomaten / notensla

€ 24

Vitello Tonato “Cul’eau”

Kalf / Verse Tonijn / Baba Ganoush / Olijfolie / Rucola

€ 27

Veggie Inspiration

Carpaccio van oude tomatensoorten / Parmezaanse kaas / pistache/ espuma van arganolie

€ 24

Pomme Moscovite

Zure room / aardappel / Royal Belgian Caviar

€ 69

Roodbaars

Fideuà / courgette / zeekraal

€ 25

Salade van krab

Vinigraitte van lavas / crème van Parijse champignons / gelei van strandkrab

€ 26

Salades

Tomaat Garnaal ( lunch )

Verse kropsla - cocktailsaus - hoeve ei

€ 26

Salade Burrata ( lunch )

Tomatenvariëteiten - pesto - pijnboompitten

€ 27

Caesar Salade ( lunch )

Gegrilde Tex Mex Kip - Parmezaanse kaas - ansjovis

€ 24

Thai Beef Salad ( lunch )

Kort gebakken rund - noedels - krokante groenten - Thaise vinigraitte

€ 25

Classic dishes

Filet van wilde eend

Structuren van wortel / zoethout / pommes dauphines

€ 36

Vol-au-Vent “Cul’eau”

Mechelse Koekoek / Kalfszwezerik / Hooi / Huisbereide frietjes

€ 32

Zeetong meunière 400 g

Peterselieboter / Citroen / Waterkers / Huisbereide verse frietjes

€ 42

Gamba’s uit de oven

Fregola Sarda / eryngii / citroenboter / waterkers

€ 36

Steak Tartaar “Cul’eau” ( lunch )

Black Angus 'Grand Cru' / Verse Frietjes / Seizoensgarnituren van de chef

€ 27

Veggie Inspiration

Halloumi / aïoli / courgette / couscous

€ 34

Kabeljauwhaasje

Op vel gebakken / beurre blanc / avocado / prei

€ 32

Desserts

Sabayon

€ 10

Café Glacé

€ 10

Dame Blanche

€ 10

Crème Brûlée

€ 10

Kolonel

€ 14

“Cul’eau Experience” dessert

€ 14

Selectie kazen door ‘kaasmeesters Van Tricht’

Notenbrood / Dadelkoek / Mostarda olijven

€ 15

De Laet - Van Haver

Tomahawk Dry Aged ‘ Belgisch Wit-Blauw ‘

Afkomstig uit Kieldrecht , staat bekend voor zijn gespierde lichaamsbouw wat zorgt voor een excellente vlees-vetverhouding.
Zeer zachte smaak met weinig vetdooradering en is rijk aan onverzadigde zuren.

€ 54 p.p.

Rib-eye Dry Aged ‘ Rubia Gallega ‘

Origine : Spanje ( Gallicië )
Triple - doelras : dit wil zeggen dat het vee gehouden werd als vlees - , melk - en werkvee.
Kruidige iets wat zilverige smaak met een hint van merg en boter . Heeft een sterke vetdooradering.

€ 43

Filet Pur Black Angus

Een filet pur zoals het hoort! Stevig, mals, smaakvol.Black Angus is een van de populairste rassen in de wereld.

€ 44

Entrecôte Wagyu Kobe A4

De ECHTE Japanse Wagyu afkomstig uit het zuiden van Japan (Kagoshima). Deze 100% zuivere "Japanese Black" heeft de hoogste graad in vetmarmering en de hoogst haalbare vleeskwaliteit. Laat u verrassen door een prachtig gemarmerd stukje rundvlees met een smeltpunt op 28°C. Kortom, een ervaring die u moet meemaken!

€ 118

Côte à l’os Charolais Label Rouge (2 pers.)

Origine : Frankrijk ( Bourgogne )
Doordat deze dieren grazen in grote weilanden die bezaaid zijn met kruiden en luzerne krijgt het vlees een kruidig parfum .
Het vlees heeft een donkerrode kleur , is zeer mals en smaakvol.

€ 69 p.p.

Supplementen inbegrepen:

Verse frieten of gekonfijte aardappelen
Fris slaatje of warme groenten
Béarnaise / Choron / Champignonssaus / Chimichurri
Groene Pepersaus / Geconcasseerde Peperroomsaus

Experience Menu

Krab

Salade van krab -yoghurt - vinigraitte van komcoecha - Parijse champignons

Schelvishaasje

Thaise kokossoep - mini paksoi - pinda - krokante quinoa

Fideuà

Paella met pasta - roodbaarsfilet - rouille - courgette

Wilde Eend

Creme van gepofte wortel - rammenas - aardappelsoezen - jus van vadouvan

Framboos

Millefeuille - honing - gezouten karamel

OF

Kaas

Selectie van kazen door ‘kaasmeesters Van Tricht’ (supplement € 8)

Menu 5 gangen € 89

Menu’s worden per tafel geserveerd.
Vanaf 10 personen is de keuze beperkt tot enkel het menu.

Allergenen:
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag naar onze medewerkers voor meer informatie.
De samenstelling van de gerechten kan wijzigen.