De kaart

Verfrissend en verrassend

Seperator

Het hele Cul’eau-team steekt zijn hart en ziel in een heerlijk menu, waar we constant aan sleutelen op zoek naar nieuwe, verfrissende en gezonde smaken. Ontdek hieronder het menu!

The Chef's Choice Menu

To start & share

Kroketjes van asperges & Breydelham

‘Not so Vitello Tonnato ‘

Fritatta van zoete aardappel

Tartelette van gerookte makreel

Aziatische rundstartaar

 

 

Main course

Spaanse Iberico ‘ Solomillo ‘

Bloemkool – pecannoten – aardappel – girolles

 

Dessert

‘ Rijstpap met een gouden lepeltje ‘

Abrikoos – pandan – saffraan – limoen

OF

Kazen

Selectie ‘Kaasmeesters Van Tricht’ (suppl. € 9)

Menu – 89

(**) Supplement Selectie Kazen ‘Van Tricht’ ipv dessert € 9

Menu’s worden per tafel geserveerd.
Vanaf 10 personen is de keuze beperkt tot enkel het menu.
Onze Chef’s Choice Menu is enkel ’s avonds te verkrijgen. Op aanvraag kan dit ook ’s middags verkregen worden.

Allergenen:
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag naar onze medewerkers voor meer informatie.
De samenstelling van de gerechten kan wijzigen.

To start & share

Kroket van Mechelse asperges

Breydelham emulsie van geconfijte citroen

Koreaanse rundertartaar

Miso – rettich – gebrande meringue

Fritatta van zoete aardappel

Gerookte zalm – mascarpone – broccoli

‘Not So’ Vitello Tonato

Kalfshaasje – caponata – geraspte tonijn

Gerookte makreel

Hangop – KK – dille – tartelette

Main Course

Spaanse Iberico

Structuren van bloemkool – pecanoten – mimolette – espuma van aardappel

Dessert

‘Rijstpap met een gouden lepeltje’

Abrikoos – saffraan – pandan – limoen

Menu – 89

Allergenen:
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag naar onze medewerkers voor meer informatie.
De samenstelling van de gerechten kan wijzigen.

Starters

Irish MØR oesters ( 6 stuks )

Gebrande citroen – Provençaals brood – Sjalot

34

Vitello Tonato ‘Cul’eau’

Kalfsvlees gegaard op 65° – verse tonijn – gepofte kappertjes

30

Veggie Inspiration

Portobello – quinoa – crème van feta – linzen  – vinigraitte met truffel & hazelnoten

26

Mechelse asperges ‘ Carbonara ‘

Guanciale – créme van eierdooier – Parmezaanse kaas – vinaigrette van gerookte spek

35

King Crab ‘ MERUS ‘

Djeroek Poeroet – Tom Kha Kai – tomatenkaviaar – prei

39

Pomme Moscovite

Zure room – aardappel – Royal Belgian Caviar

69

Carpaccio ‘ WAGYU ‘

Mosterdsla – citroenpesto – Belper Knolle – pijnboompitten

36

Groene salade van kreeft

Kreeftenstaart – pastis – brioche – zilte groenten – avocado

37

Classic dishes

Vol-au-vent ‘Cul’eau’

Mechelse koekoek – gebakken kalfszwezerik – schuim van hooi – verse frieten

39

Zeetong Meunière

Gebrande citroen – peterselieboter – verse frietjes – fris slaatje

49

Veggie Inspiration

Ragoût van quorn – cordyceps – wortel – krieltjes

36

Varkenshaasje ‘ Solomillo ‘

Bloemkool – kinnebakspek – krokante polenta

36

Reuze gamba’s

‘ Casarecce ‘ met courgette – ricotta – citroenboter

48

Pladijsfilet

Asperges – mini paksoi – daslook – kokkels

34

Lamsfilet ‘ alla Puttanesca ‘

Auberginekaviaar – aardappelcylinder – gekonfijte sjalot

46

Desserts

Sabayon

12

Café Glacé

14

Dame Blanche ‘ Home Made ‘

14

Crème Brûlée

12

Kolonel ‘ Grey Goose ‘

15

‘Cul’eau Experience’ dessert

14

Selectie kazen door ‘Kaasmeesters Van Tricht’

Notenbrood - Dadelkoek - Mostarda olijven

16

Allergenen:
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag naar onze medewerkers voor meer informatie.
De samenstelling van de gerechten kan wijzigen.

De Laet - Van Haver

Filet Pur ‘Simmentaler’

Origine : Oostenrijk

Deze prachtige dubbelraskoe heeft een heel typische smaak door zijn voeding van grassen & luzerne in de Oostenrijkse Alpen.

48

Dunne lende ‘Black Angus’

Origine : Australië

Dit waanzinnig stukje vlees met een topmarmering is botermals & heeft een volle aardse smaak.

46

Salers Rib-eye ‘Dry-aged’

Origine : Frankrijk

Het helder rode vlees is sappig, mals en heeft een rijpe smaak. Het vlees kent een lichte vetdooradering. De dry-aging periode was 6 weken.

48

Côte à l’os ‘ Belgisch Wit – Blauw ‘ (per 2 personen)

Origine :  België

De cote à los wordt gekenmerkt door het gemarmerd vlees en het been dat eraan hangt. Zeer sappig en mals na het bakken of braden. Het been zorgt nog voor dat net iets meer smaak.

69 p.p.

Tomahawk ‘Belgisch wit-blauw’ (per 2 personen)

Origine : België, Kieldrecht

Een van de meest verkochte runderrassen in België. Gevoed met grassen & luzerne. Sappig, mager & mals vlees. Tevens rijk aan onverzadigde vetzuren.

59 p.p.

Wagyu Picanha

Origine : Australië Is net als de Japanse Wagyu voorzien van een intense marmering en geweldige smaak . Heeft een BMS score van 9 ( Beef Marble Score ) , maximum is 12

89

Wagyu Rib-eye A4

Origine : Japan

The real stuff!’ - Hier hebben we te maken met een supermarmering. Romig, botermals, een sensatie in de mond. De bijzondere marmering van dit vlees heeft dan ook een van de hoogste BMS scores ( Beef Marble Score )

110

Supplementen inbegrepen:

Verse frieten
Fris slaatje
Béarnaise / Choron / Champignonssaus
Groene Pepersaus / Geconcasseerde Peperroomsaus

Allergenen:
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag naar onze medewerkers voor meer informatie.
De samenstelling van de gerechten kan wijzigen.

Starters

Irish MØR oesters ( 6 stuks )

Gebrande citroen – Provençaals brood – Sjalot

34

Vitello Tonato ‘Cul’eau’

Kalfsvlees gegaard op 65° – verse tonijn – gepofte kappertjes

30

Veggie Inspiration

Portobello – quinoa – crème van feta – linzen  – vinigraitte met truffel & hazelnoten

26

Mechelse asperges ‘ Carbonara ‘

Guanciale – créme van eierdooier – Parmezaanse kaas – vinaigrette van gerookte spek

35

King Crab ‘ MERUS ‘

Djeroek Poeroet – Tom Kha Kai – tomatenkaviaar – prei

39

Pomme Moscovite

Zure room – aardappel – Royal Belgian Caviar

69

Carpaccio ‘ WAGYU ‘

Mosterdsla – citroenpesto – Belper Knolle – pijnboompitten

36

Groene salade van kreeft

Kreeftenstaart – pastis – brioche – zilte groenten – avocado

37

Classic dishes

Vol-au-vent ‘Cul’eau’

Mechelse koekoek – gebakken kalfszwezerik – schuim van hooi – verse frieten

39

Zeetong Meunière

Gebrande citroen – peterselieboter – verse frietjes – fris slaatje

49

Veggie Inspiration

Ragoût van quorn – cordyceps – wortel – krieltjes

36

Varkenshaasje ‘ Solomillo ‘

Bloemkool – kinnebakspek – krokante polenta

36

Reuze gamba’s

‘ Casarecce ‘ met courgette – ricotta – citroenboter

48

Pladijsfilet

Asperges – mini paksoi – daslook – kokkels

34

Lamsfilet ‘ alla Puttanesca ‘

Auberginekaviaar – aardappelcylinder – gekonfijte sjalot

46

Salades

Desserts

Sabayon

12

Café Glacé

14

Dame Blanche ‘ Home Made ‘

14

Crème Brûlée

12

Kolonel ‘ Grey Goose ‘

15

‘Cul’eau Experience’ dessert

14

Selectie kazen door ‘Kaasmeesters Van Tricht’

Notenbrood - Dadelkoek - Mostarda olijven

16

Allergenen:
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag naar onze medewerkers voor meer informatie.
De samenstelling van de gerechten kan wijzigen.

Winkelwagen
Close
Winkelwagen
  • Geen producten in je winkelwagen.
Je winkelwagen is leeg
Voeg producten toe en probeer het opnieuw.