De kaart

Verfrissend en verrassend

Seperator

Het hele Cul’eau-team steekt zijn hart en ziel in een heerlijk menu, waar we constant aan sleutelen op zoek naar nieuwe, verfrissende en gezonde smaken. Ontdek hieronder het menu!

The Chef's Choice Menu

To start & share

Tataki van Hamachi
Gamba ‘Piri Piri’
Patatas bravas
Wagyu Coppa Ham

Steamed Buns ‘Nobashi’

Main course

Filet van Melkkalf
Caponata – Pommes fondant – Tzatziki – Aubergine – Kroket van zwezerik

Dessert

Magnum
Vanille – Pecannoten – Gezouten caramel

OF

Kazen

Selectie ‘Kaasmeesters Van Tricht’ (suppl. € 8)

Menu – 88

(*) Supplement Royal Belgian Caviar € 69
(**) Supplement Selectie Kazen ‘Van Tricht’ ipv dessert € 8

Menu’s worden per tafel geserveerd.
Vanaf 10 personen is de keuze beperkt tot enkel het menu.
Onze Chef’s Choice Menu is enkel ‘s avonds te verkrijgen. Op aanvraag kan dit ook ‘s middags verkregen worden.

Allergenen:
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag naar onze medewerkers voor meer informatie.
De samenstelling van de gerechten kan wijzigen.

Starters

Platte Zeeuwse Oesters ( 6 stuks )

Gebrande citroen – oesterbrood – sjalot

32

Platte Zeeuwse Oesters Gegratineerd ( 6 stuks )

Gegratineerd met schuim van Prosecco

36

Vitello Tonato ‘Cul’eau’

Kalfsvlees gegaard op 65° – verse tonijn – gepofte kappertjes

29

Veggie Inspiration

Groene asperges – espuma van burrata – pompelmoes – kappertjes

24

Tartaar van zeebaars

Tijgermelk – miso – guacamole – Royal Belgian Caviar

37

King Krab ‘ Merus ‘

Warme salade van prei – ravioli van king crab – tom kha kai

39

Pomme Moscovite

Zure room – aardappel – Royal Belgian Caviar

69

Asperges op Vlaamse wijze

Hoeve ei – bladpeterselie – avruga – mosterd

29

Carpaccio van Holstein rund

Pesto – pecorino – huisgedroogde tomaten

27

Classic dishes

Vol-au-vent ‘Cul’eau’

Mechelse koekoek – gebakken kalfszwezerik – schuim van hooi – verse frieten

36

Zeetong Meunière

Gebrande citroen – peterselieboter – verse frietjes – fris slaatje

48

Veggie Inspiration

Moussaka – gepofte mini aubergines – crumble van tomaat – Griekse kaas

34

Kalfszwezerikken

Krokant gebakken – gegrilde asperges – beukenzwam – rozemarijn

44

Verse tonijnfilet ‘ Niçoise ‘

Risotto van aardappel – gepocheerd hoeve ei – groene boontjes – sucrine

39

Roodbaars

Asperges – jonge prei- Oostendse saus – aardappelpuree – zeekraal

32

Filet van Lam

Caponata – pommes fondant – tzatziki – aubergines

44

Desserts

Sabayon

12

Café Glacé

12

Dame Blanche ‘ Home Made ‘

14

Crème Brûlée

11

Kolonel ‘ Grey Goose ‘

15

‘Cul’eau Experience’ dessert

14

Selectie kazen door ‘Kaasmeesters Van Tricht’

Notenbrood – Dadelkoek – Mostarda olijven

15

Allergenen:
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag naar onze medewerkers voor meer informatie.
De samenstelling van de gerechten kan wijzigen.

De Laet - Van Haver

Filet Pur ‘Simmentaler’

Origine : Oostenrijk

Deze prachtige dubbelraskoe heeft een heel typische smaak door zijn voeding van grassen & luzerne in de Oostenrijkse Alpen.

48

Dunne lende ‘Black Angus’

Origine : Australië

Dit waanzinnig stukje vlees met een topmarmering is botermals & heeft een volle aardse smaak.

46

Salers Rib-eye ‘Dry-aged’

Origine : Frankrijk

Het helder rode vlees is sappig, mals en heeft een rijpe smaak. Het vlees kent een lichte vetdooradering. De dry-aging periode was 6 weken.

48

Côte à l’os ‘Carima Superior (per 2 personen)

Origine :  italië

Een nieuw verhaal in de vleesindustrie. Carima is een selectie van rundsvlees afkomstig uit Italië en wordt gebaseerd op enkele onmiskenbare kenmerken : typologie van het vlees, bevleesdheid & marmeringsscore. Het vlees heeft een zachte textuur die een typische maar verrukkelijke smaak oplevert.

76 p.p.

Tomahawk ‘Belgisch wit-blauw’ (per 2 personen)

Origine : België, Kieldrecht

Een van de meest verkochte runderrassen in België. Gevoed met grassen & luzerne. Sappig, mager & mals vlees.
Tevens rijk aan onverzadigde vetzuren.

59 p.p.

Wagyu Picanha

Origine : Australië

Is net als de Japanse Wagyu voorzien van een intense marmering en geweldige smaak .

Heeft een BMS score van 9 ( Beef Marble Score ) , maximum is 12

89

Wagyu Rib-eye A4

Origine : Japan

The real stuff!’ – Hier hebben we te maken met een supermarmering. Romig, botermals, een sensatie in de mond. De bijzondere marmering van dit vlees heeft dan ook een van de hoogste BMS scores ( Beef Marble Score )

110

Supplementen inbegrepen:

Verse frieten of gekonfijte aardappelen
Fris slaatje of warme groenten
Béarnaise / Choron / Champignonssaus / Chimichurri
Groene Pepersaus / Geconcasseerde Peperroomsaus

Allergenen:
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag naar onze medewerkers voor meer informatie.
De samenstelling van de gerechten kan wijzigen.

Starters

Platte Zeeuwse Oesters ( 6 stuks )

Gebrande citroen – oesterbrood – sjalot

32

Platte Zeeuwse Oesters Gegratineerd ( 6 stuks )

Gegratineerd met schuim van Prosecco

36

Vitello Tonato ‘Cul’eau’

Kalfsvlees gegaard op 65° – verse tonijn – gepofte kappertjes

29

Veggie Inspiration

Groene asperges – espuma van burrata – pompelmoes – kappertjes

24

Tartaar van zeebaars

Tijgermelk – miso – guacamole – Royal Belgian Caviar

37

King Krab ‘ Merus ‘

Warme salade van prei – ravioli van king crab – tom kha kai

39

Pomme Moscovite

Zure room – aardappel – Royal Belgian Caviar

69

Asperges op Vlaamse wijze

Hoeve ei – bladpeterselie – avruga – mosterd

29

Carpaccio van Holstein rund

Pesto – pecorino – huisgedroogde tomaten

27

Classic dishes

Vol-au-vent ‘Cul’eau’

Mechelse koekoek – gebakken kalfszwezerik – schuim van hooi – verse frieten

36

Zeetong Meunière

Gebrande citroen – peterselieboter – verse frietjes – fris slaatje

48

Veggie Inspiration

Moussaka – gepofte mini aubergines – crumble van tomaat – Griekse kaas

34

Kalfszwezerikken

Krokant gebakken – gegrilde asperges – beukenzwam – rozemarijn

44

Verse tonijnfilet ‘ Niçoise ‘

Risotto van aardappel – gepocheerd hoeve ei – groene boontjes – sucrine

39

Roodbaars

Asperges – jonge prei- Oostendse saus – aardappelpuree – zeekraal

32

Filet van Lam

Caponata – pommes fondant – tzatziki – aubergines

44

Steak tartaar ‘Cul’eau’

Seizoensgarnituren van de chef – verse frietjes

27

Salades

Thai beef salad

Kort gebakken rund – pinda – noedels – soya vinaigrette

25

Desserts

Sabayon

12

Café Glacé

12

Dame Blanche ‘ Home Made ‘

14

Crème Brûlée

11

Kolonel ‘ Grey Goose ‘

15

‘Cul’eau Experience’ dessert

14

Selectie kazen door ‘Kaasmeesters Van Tricht’

Notenbrood – Dadelkoek – Mostarda olijven

15

Allergenen:
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag naar onze medewerkers voor meer informatie.
De samenstelling van de gerechten kan wijzigen.