De kaart

Verfrissend en verrassend

Seperator

Het hele Cul’eau-team steekt zijn hart en ziel in een heerlijk menu, waar we constant aan sleutelen op zoek naar nieuwe, verfrissende en gezonde smaken. Ontdek hieronder het menu!

The Chef's Choice Menu

To start & share

Mini garnaalkroket
Gerijpte Bonta ham
Tartelette van kreeft
Indonesische saté

Tataki van rund

Main course

Gelakte roodbaars
Courgette – kokkels – chimichurri – amandel

Dessert

Gepocheerde peer
aardpeer – bittere chocolade – praliné

OF

Kazen

Selectie ‘Kaasmeesters Van Tricht’ (suppl. € 8)

Menu – 89

(*) Supplement Royal Belgian Caviar € 69
(**) Supplement Selectie Kazen ‘Van Tricht’ ipv dessert € 8

Menu’s worden per tafel geserveerd.
Vanaf 10 personen is de keuze beperkt tot enkel het menu.
Onze Chef’s Choice Menu is enkel ‘s avonds te verkrijgen. Op aanvraag kan dit ook ‘s middags verkregen worden.

Allergenen:
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag naar onze medewerkers voor meer informatie.
De samenstelling van de gerechten kan wijzigen.

Starters

Gillardeau Oesters ‘ Speciale ‘ ( 6 stuks )

Gebrande citroen – oesterbrood – sjalot

36

Vitello Tonato ‘Cul’eau’

Kalfsvlees gegaard op 65° – verse tonijn – gepofte kappertjes

29

Veggie Inspiration

Tartaar van oude tomatensoorten – espuma van burrata – gelei van balsamico – basilicum

24

Salade van Noordzeekrab

Quinoa – radijs – Japanse mayonaise

32

Langoustines onder de grill

Warme salade van prei – Tom kha kai – groene kruidenolie

39

Pomme Moscovite

Zure room – aardappel – Royal Belgian Caviar

69

Paling ‘ in’t groen ‘

Jonge spinazie – zeekraal – limoen

27

Carpaccio van Holstein rund

Compote en kroketje van geitenkaas – gepekelde groenten – salsa verde

28

Classic dishes

Vol-au-vent ‘Cul’eau’

Mechelse koekoek – gebakken kalfszwezerik – schuim van hooi – verse frieten

38

Zeetong Meunière

Gebrande citroen – peterselieboter – verse frietjes – fris slaatje

48

Veggie Inspiration

Gepofte aubergines ‘ melanzane ‘ – bulgur – granaatappel – salsa verde – straciatella

34

Filet van Duroc varken

Couscous van bloemkool – romanesco – pickles – zoete aardappel

34

Verse tonijnfilet ‘ Niçoise ‘

Risotto van aardappel – gepocheerd hoeve ei – groene boontjes – sucrine

39

Gebakken zeeduivel

Courgette – amandel – aardappel

36

Desserts

Sabayon

12

Café Glacé

12

Dame Blanche ‘ Home Made ‘

14

Crème Brûlée

11

Kolonel ‘ Grey Goose ‘

15

‘Cul’eau Experience’ dessert

14

Selectie kazen door ‘Kaasmeesters Van Tricht’

Notenbrood – Dadelkoek – Mostarda olijven

15

Allergenen:
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag naar onze medewerkers voor meer informatie.
De samenstelling van de gerechten kan wijzigen.

De Laet - Van Haver

Filet Pur ‘Simmentaler’

Origine : Oostenrijk

Deze prachtige dubbelraskoe heeft een heel typische smaak door zijn voeding van grassen & luzerne in de Oostenrijkse Alpen.

48

Dunne lende ‘Black Angus’

Origine : Australië

Dit waanzinnig stukje vlees met een topmarmering is botermals & heeft een volle aardse smaak.

46

Salers Rib-eye ‘Dry-aged’

Origine : Frankrijk

Het helder rode vlees is sappig, mals en heeft een rijpe smaak. Het vlees kent een lichte vetdooradering. De dry-aging periode was 6 weken.

48

Côte à l’os ‘Carima Superior (per 2 personen)

Origine :  italië

Een nieuw verhaal in de vleesindustrie. Carima is een selectie van rundsvlees afkomstig uit Italië en wordt gebaseerd op enkele onmiskenbare kenmerken : typologie van het vlees, bevleesdheid & marmeringsscore. Het vlees heeft een zachte textuur die een typische maar verrukkelijke smaak oplevert.

76 p.p.

Tomahawk ‘Belgisch wit-blauw’ (per 2 personen)

Origine : België, Kieldrecht

Een van de meest verkochte runderrassen in België. Gevoed met grassen & luzerne. Sappig, mager & mals vlees.
Tevens rijk aan onverzadigde vetzuren.

59 p.p.

Wagyu Picanha

Origine : Australië

Is net als de Japanse Wagyu voorzien van een intense marmering en geweldige smaak .

Heeft een BMS score van 9 ( Beef Marble Score ) , maximum is 12

89

Wagyu Rib-eye A4

Origine : Japan

The real stuff!’ – Hier hebben we te maken met een supermarmering. Romig, botermals, een sensatie in de mond. De bijzondere marmering van dit vlees heeft dan ook een van de hoogste BMS scores ( Beef Marble Score )

110

Supplementen inbegrepen:

Verse frieten
Fris slaatje
Béarnaise / Choron / Champignonssaus
Groene Pepersaus / Geconcasseerde Peperroomsaus

Allergenen:
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag naar onze medewerkers voor meer informatie.
De samenstelling van de gerechten kan wijzigen.

Starters

Gillardeau Oesters ‘ Speciale ‘ ( 6 stuks )

Gebrande citroen – oesterbrood – sjalot

36

Vitello Tonato ‘Cul’eau’

Kalfsvlees gegaard op 65° – verse tonijn – gepofte kappertjes

29

Veggie Inspiration

Tartaar van oude tomatensoorten – espuma van burrata – gelei van balsamico – basilicum

24

Salade van Noordzeekrab

Quinoa – radijs – Japanse mayonaise

32

Langoustines onder de grill

Warme salade van prei – Tom kha kai – groene kruidenolie

39

Pomme Moscovite

Zure room – aardappel – Royal Belgian Caviar

69

Paling ‘ in’t groen ‘

Jonge spinazie – zeekraal – limoen

27

Carpaccio van Holstein rund

Compote en kroketje van geitenkaas – gepekelde groenten – salsa verde

28

Classic dishes

Vol-au-vent ‘Cul’eau’

Mechelse koekoek – gebakken kalfszwezerik – schuim van hooi – verse frieten

38

Zeetong Meunière

Gebrande citroen – peterselieboter – verse frietjes – fris slaatje

48

Veggie Inspiration

Gepofte aubergines ‘ melanzane ‘ – bulgur – granaatappel – salsa verde – straciatella

34

Filet van Duroc varken

Couscous van bloemkool – romanesco – pickles – zoete aardappel

34

Verse tonijnfilet ‘ Niçoise ‘

Risotto van aardappel – gepocheerd hoeve ei – groene boontjes – sucrine

39

Gebakken zeeduivel

Courgette – amandel – aardappel

36

Steak tartaar ‘Cul’eau’

Seizoensgarnituren van de chef – verse frietjes

29

Salades

Desserts

Sabayon

12

Café Glacé

12

Dame Blanche ‘ Home Made ‘

14

Crème Brûlée

11

Kolonel ‘ Grey Goose ‘

15

‘Cul’eau Experience’ dessert

14

Selectie kazen door ‘Kaasmeesters Van Tricht’

Notenbrood – Dadelkoek – Mostarda olijven

15

Allergenen:
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag naar onze medewerkers voor meer informatie.
De samenstelling van de gerechten kan wijzigen.