Maak een reservatie

De kaart

Verfrissend en verrassend

Het hele Cul’eau-team steekt zijn hart en ziel in een heerlijk menu, waar we constant aan sleutelen op zoek naar nieuwe, verfrissende en gezonde smaken. Ontdek hieronder het menu!

Starters

Zeeuwse Oesters natuur / gegratineerd

6 stuks - citroen - oesterbrood - sjalot

€ 30 / 36

King Krab

Venkel / Tom Kha kaï / krokantje van Parmezaan

€ 37

Gebakken ganzenlever

Confituur van pompoen & groene appel - meringue van rode biet - jus van rode port

€ 29

Carpaccio van gerijpte Holstein

Crème van geitenkaas - aïoli van ansjovis - chips van Rosevalaardappel
* optie verse wintertruffel : 10€

€ 24

Vitello Tonato “Cul’eau”

Kalf / Verse Tonijn / Baba Ganoush / Olijfolie / Rucola

€ 27

Veggie Inspiration

Gepofte jonge prei - stracciatella - mosterdzaad – velouté van boschampignons

€ 24

Pomme Moscovite

Zure room / aardappel / Royal Belgian Caviar

€ 69

Gebakken coquilles

Rammkuchen met witloof - beurre blanc - krokante Parmesan

€ 27

Gerookte Palingfilet

Brioche - prei - gember - wortel

€ 23

Salades

Salade kip traag gegaard ( lunch )

Gekarameliseerde pecannoot - ijsbergsla - witloof - rozijnen - dragonmayo

€ 26

Luikse Salade ( lunch )

Buikspek - groene boontjes - gekonfijte krielaardappel - rode ui

€ 24

Salade geitenkaas uit de oven ( lunch )

Brioche - appel - witloof - spek - mosterdhoningvinaigrette

€ 24

Classic dishes

Filet van hert / haas / fazant

Mini aardappelkroket – veenbes – witloof – schorseneren in de room
appel – spruiten – gebakken boschampignons

€ 39

Vol-au-Vent “Cul’eau”

Mechelse Koekoek / Kalfszwezerik / Hooi / Huisbereide frietjes

€ 32

Zeetong meunière 400 g

Peterselieboter / Citroen / Waterkers / Huisbereide verse frietjes

€ 44

Gebakken coquilles

Structuren van knolselder - beurre blanc - dragon

€ 39

Steak Tartaar “Cul’eau” ( lunch )

Black Angus 'Grand Cru' / Verse Frietjes / Seizoensgarnituren van de chef

€ 27

Veggie Inspiration

Huisgemaakte burger van pompoenfalafel - feta - hummus van butternut - zwarte look

€ 33

Wijtinghaasje

Korst van garnalen - risotto - shiitake - gepofte spitskool

€ 34

Desserts

Sabayon

€ 10

Café Glacé

€ 10

Dame Blanche

€ 10

Crème Brûlée

€ 10

Kolonel

€ 14

“Cul’eau Experience” dessert

€ 14

Selectie kazen door ‘kaasmeesters Van Tricht’

Notenbrood / Dadelkoek / Mostarda olijven

€ 15

De Laet - Van Haver

Tomahawk Dry Aged ‘ Belgisch Wit-Blauw ‘

Afkomstig uit Kieldrecht , staat bekend voor zijn gespierde lichaamsbouw wat zorgt voor een excellente vlees-vetverhouding.
Zeer zachte smaak met weinig vetdooradering en is rijk aan onverzadigde zuren.

€ 54 p.p.

Rib-eye Dry Aged ‘ Rubia Gallega ‘

Origine : Spanje ( Gallicië )
Triple - doelras : dit wil zeggen dat het vee gehouden werd als vlees - , melk - en werkvee.
Kruidige iets wat zilverige smaak met een hint van merg en boter . Heeft een sterke vetdooradering.

€ 43

Filet Pur Black Angus

Een filet pur zoals het hoort! Stevig, mals, smaakvol.Black Angus is een van de populairste rassen in de wereld.

€ 44

Entrecôte Wagyu Kobe A4

De ECHTE Japanse Wagyu afkomstig uit het zuiden van Japan (Kagoshima). Deze 100% zuivere "Japanese Black" heeft de hoogste graad in vetmarmering en de hoogst haalbare vleeskwaliteit. Laat u verrassen door een prachtig gemarmerd stukje rundvlees met een smeltpunt op 28°C. Kortom, een ervaring die u moet meemaken!

€ 118

Côte à l’os Charolais Label Rouge (2 pers.)

Origine : Frankrijk ( Bourgogne )
Doordat deze dieren grazen in grote weilanden die bezaaid zijn met kruiden en luzerne krijgt het vlees een kruidig parfum .
Het vlees heeft een donkerrode kleur , is zeer mals en smaakvol.

€ 69 p.p.

Supplementen inbegrepen:

Verse frieten of gekonfijte aardappelen
Fris slaatje of warme groenten
Béarnaise / Choron / Champignonssaus / Chimichurri
Groene Pepersaus / Geconcasseerde Peperroomsaus

Experience Menu

Wilde Rivierpaling

Gerookt - prei - brioche - xeres

Wijtinghaasje

Boschampignons - Reypenaer - koffie - secreto van Wagyu

Wangen Babi Pangang

Ravioli van knolselder - dragon - crispy bacon

Filet van Hert

Millefeuille van aardappel - hokkaido - boerenkool - jus van St Hubertus

Kastanje

Chocolade - pistache - karamel

OF

Kaas

Selectie van kazen door ‘kaasmeesters Van Tricht’ (supplement € 8)

Menu 5 gangen € 89

Menu’s worden per tafel geserveerd.
Vanaf 10 personen is de keuze beperkt tot enkel het menu.

Allergenen:
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag naar onze medewerkers voor meer informatie.
De samenstelling van de gerechten kan wijzigen.