Maak een reservatie

De kaart

Verfrissend en gezond

Vanaf 8 juni is ons restaurant terug open. Het hele Cul’eau-team steekt zijn hart en ziel in een heerlijk menu, waar we constant aan sleutelen op zoek naar nieuwe, verfrissende en gezonde smaken. Ontdek het menu hieronder!

Starters

Gillardeaux Oesters

Natuur / Citroen / Oesterbrood (6 stuks)

€ 28

Sneeuwkrab

Structuren van Komkommer / Platte Kaas / Bulghur

€ 26

King Krab

Fondue van prei / Tuiles van inktvis / Tom Kha Kaï

€ 29

Pulpo

Aïloi / Gepofte Honingtomaat / Aardappel

€ 25

Rundstartaar Black Angus ‘Grand Cru’

Groene Asperges / Miso / Gerookte Soja

€ 23

Vitello Tonato “Cul’eau”

Kalf / Verse Tonijn / Baba Ganoush / Olijfolie / Rucola

€ 25

Veggie Inspiration

Gegrilde Haloumi / Geconfijte Tomaat / Basilicum / Courgette

€ 24

Pomme Moscovite

Klassiek met Royal Belgian Caviar Goldlabel

€ 65

Hondshaai

Snijbiet / Spek / Groene Kruidenmulsie / Zeevenkel

€ 24

Salades

Ceasar Salad

Parmezaan / Romeinse Sla / Gegrilde Hoevekip

€ 24

Salade Nicoise

Verse Tonijn Mi-Cuit / Ansjovis

€ 27

Thai Beef Salad

Noedels / Wortel / Pinda / Koriander / Munt

€ 26

Vitello Tonato “Cul’eau”

€ 32

Classic dishes

Zomerree

Merlot Azijn / Champignons / Paprika / Asperges

€ 34

Vol-au-Vent “Cul’eau”

Mechelse Koekoek / Kalfszwezerik / Hooi / Huisbereide frietjes

€ 32

Tijger Gamba’s

Inktvis Pasta / Schuim van Saffraan / Zeekraal / Chorizo Olie

€ 33

Zeetong meunière 400 g

Peterselieboter / Citroen / Waterkers / Huisbereide verse frietjes

€ 39

Pladijsfilets

Doperwtenspread / Mini Courgette / Risotto / Munt / Kroepoek

€ 28

Steak Tartaar “Cul’eau”

Black Angus 'Grand Cru' / Kwartelei / Tomberry / Rucola

€ 27

Veggie Inspiration

Risotto / Schapenkaas / Groene Asperges / Courgettes / Crumble Olijven

€ 32

Desserts

Sabayon

€ 9

Café Glacé

€ 10

Dame Blanche

€ 10

Crème Brûlée

€ 10

Kolonel

€ 14

“Cul’eau Experience” dessert

€ 14

Selectie kazen door ‘kaasmeesters Van Tricht’

Notenbrood / Dadelkoek / Mostarda olijven

€ 15

Monarti

Bavette Friesian Holstein “Dubbeldoel”

Dit vergeten stukje van het rund zit bomvol smaak! Donkerrood van kleur en een grove structuur. Het wordt uit de flank gesneden, tussen de borst en de bil. Ook wel "Flank steak" genoemd.

€ 31

Dark Red Frisona (Dry-aged Dunne Lende)

Met zijn origine in Barcelona brengen wij hier de mooiste selectie van Europese Frisona. Een extreme focus op de vleeskwaliteit zorgt ervoor dat dit de terechte favoriet is van vele carnivoren. Qua smaak gaan we hier terug naar de rustieke, diepe dry-aged taste.

€ 39

Filet Pur Friesian Holstein “Dubbeldoel”

Een filet pur zoals het hoort! Stevig, mals, smaakvol. Ook hier is het "dubbeldoel" verhaal zeer belangrijk. Strenge selectie en oog voor natuurlijke groei zonder iets te forceren, dat zorgt voor een van de meest zuivere stukken rundvlees.

€ 41

Wagyu Ito A5+ (BMS 10-12)

De ECHTE Japanse Wagyu afkomstig uit het zuiden van Japan (Kagoshima). Deze 100% zuivere "Japanese Black" heeft de hoogste graad in vetmarmering en de hoogst haalbare vleeskwaliteit. Laat u verrassen door een prachtig gemarmerd stukje rundvlees met een smeltpunt op 28°C. Kortom, een ervaring die u moet meemaken!

€ 87

Côte à l’os Rubia Gallega (2 pers.)

Dit prachtig rundsvlees, afkomstig uit Galicië (Noord-Spanje), werd 30 dagen gerijpt en is typerend door zijn typische kruidige/zilte smaak. Dit is een echte terroir-beestje waar menig vleesliefhebber overtuigd van is.

€ 36 p.p.

Supplementen inbegrepen:

Verse frieten of gekonfijte aardappelen
Fris slaatje of warme groenten
Béarnaise / Choron / Champignonssaus / Chimichurri
Groene Pepersaus / Geconcasseerde Peperroomsaus

Experience Menu

Tartaar Rubia Gallega

Groene Asperges / Misu / Gerookte Soya

Hondshaai in’t Groen

Snijbiet / Spek / Jonge Spinazie / Citroen Verbena

Filet Van Schol

Groene Risotto / Erwten / Wei

Zomer Ree

Baby Courgette / Romesco / Pommes Macaires

Aardbeien ‘Romanoff’

Witte Chocolade / Wodka / Vanille / Rood Fruit

OF

Kaas

Selectie van kazen door ‘kaasmeesters Van Tricht’ (supplement € 8)

Menu 5 gangen € 85

Menu’s worden per tafel geserveerd.
Vanaf 10 personen is de keuze beperkt tot enkel het menu.

Allergenen:
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag naar onze medewerkers voor meer informatie.
De samenstelling van de gerechten kan wijzigen.

Vaderdag

Black Agnus Grand-Cru

Groene Asperges / Miso / Gerookte Soya

Hondshaai

Snijbiet / Spek / Jonge Spinazie / Citroen Verbena

Filet Van Schol

Groene Risotto / Erwten / Wei

Zomerree of Kabeljauw

Baby Courgette / Romesco / Pommes Macaires

Aardbeien ‘Romanoff’

Witte Chocolade / Wodka / Vanille

OF

Kaas

Selectie van kazen door kaasmeesters Van Tricht (supplement € 8)

Menu 5 gangen € 85