Maak een reservatie

De kaart

Verfrissend en verrassend

Het hele Cul’eau-team steekt zijn hart en ziel in een heerlijk menu, waar we constant aan sleutelen op zoek naar nieuwe, verfrissende en gezonde smaken. Ontdek hieronder het menu!

Starters

Gillardeaux Oesters

6 stuks - citroen - oesterbrood - sjalot

€ 32

King Krab

Venkel - dille - Tom Kha kaï - krokantje van Tex Mex

€ 35

Pulpo

Gazpacho - harissa - cannelloni - kappertjes

€ 24

Carpaccio van gerijpte Holstein

Parmezaanse kaas / pistou / huisgedroogde tomaten / notensla

€ 24

Vitello Tonato “Cul’eau”

Kalf / Verse Tonijn / Baba Ganoush / Olijfolie / Rucola

€ 27

Veggie Inspiration

Carpaccio van oude tomatensoorten / Parmezaanse kaas / pistache/ espuma van arganolie

€ 24

Pomme Moscovite

Klassiek met Royal Belgian Caviar Goldlabel

€ 65

Mousse van schelvis & coquilles

Gevulde courgettebloem - miso - zilverui - zuurdesem

€ 24

Gerookte zalm ‘ klassiek ‘

Sjalot - citroen - bieslook - brioche

€ 26

Salades

Tomaat Garnaal ( lunch )

Verse kropsla - cocktailsaus - hoeve ei

€ 26

Salade Burrata ( lunch )

Tomatenvariëteiten - pesto - pijnboompitten

€ 27

Caesar Salade ( lunch )

Gegrilde Tex Mex Kip - Parmezaanse kaas - ansjovis

€ 24

Thai Beef Salad ( lunch )

Kort gebakken rund - noedels - krokante groenten - Thaise vinigraitte

€ 25

Classic dishes

Kalfslende

Korst zwarte olijven - aubergines - madeira - dragon - hasselback

€ 37

Vol-au-Vent “Cul’eau”

Mechelse Koekoek / Kalfszwezerik / Hooi / Huisbereide frietjes

€ 32

Zeetong meunière 400 g

Peterselieboter / Citroen / Waterkers / Huisbereide verse frietjes

€ 42

Gegrilde Gamba’s

Cannelloni - ratatouille - gepofte kerstomaat - alpenboter

€ 35

Steak Tartaar “Cul’eau” ( lunch )

Black Angus 'Grand Cru' / Verse Frietjes / Seizoensgarnituren van de chef

€ 27

Veggie Inspiration

Halloumi / aïoli / courgette / couscous

€ 34

Zeebaarsfilet

Op vel gebakken / groene asperges / brandade / beurre blanc

€ 29

Desserts

Sabayon

€ 10

Café Glacé

€ 10

Dame Blanche

€ 10

Crème Brûlée

€ 10

Kolonel

€ 14

“Cul’eau Experience” dessert

€ 14

Selectie kazen door ‘kaasmeesters Van Tricht’

Notenbrood / Dadelkoek / Mostarda olijven

€ 15

De Laet - Van Haver

Tomahawk Dry Aged ‘ Belgisch Wit-Blauw ‘

Afkomstig uit Kieldrecht , staat bekend voor zijn gespierde lichaamsbouw wat zorgt voor een excellente vlees-vetverhouding.
Zeer zachte smaak met weinig vetdooradering en is rijk aan onverzadigde zuren.

€ 54 p.p.

Rib-eye Dry Aged ‘Simmentaler’

Het populaire ras met oorsprong in het Zwitserse kanton Bern , kenmerkt zich door zijn rood-witte vacht en grote gestalte.
Het is een dubbeldoelras dan voornamelijk leeft van gras en bloemen. Zo ontstaat vlees met een volle , kenmerkende smaak.

€ 41

Filet Pur Black Angus

Een filet pur zoals het hoort! Stevig, mals, smaakvol.Black Angus is een van de populairste rassen in de wereld.

€ 42

Entrecôte Wagyu Kobe A4

De ECHTE Japanse Wagyu afkomstig uit het zuiden van Japan (Kagoshima). Deze 100% zuivere "Japanese Black" heeft de hoogste graad in vetmarmering en de hoogst haalbare vleeskwaliteit. Laat u verrassen door een prachtig gemarmerd stukje rundvlees met een smeltpunt op 28°C. Kortom, een ervaring die u moet meemaken!

€ 118

Côte à l’os Chianina (2 pers.)

De dieren kenmerken zich door hun grote gestalte en hun porseleinen witte vacht.
Is het meest gewaardeerd vlees van Italië maar vooral ook gezond en cholesterol arm.

€ 65 p.p.

Supplementen inbegrepen:

Verse frieten of gekonfijte aardappelen
Fris slaatje of warme groenten
Béarnaise / Choron / Champignonssaus / Chimichurri
Groene Pepersaus / Geconcasseerde Peperroomsaus

Experience Menu

Gevulde courgettebloem

Mousse van schelvis en coquilles - zuurdesem - miso - zilveruitjes

Pulpo

Gazpaccho - harissa - cannelloni - kappertjes

Langoustines

Risotto - appel - emulsie Oud Bruggekaas - bronzen venkel

Kalfslende

Langzaam gegaard - madeira - gegrilde aubergines - citroenthym

Gepocheerde perzik

Vanille - citrus - witte chocolade

OF

Kaas

Selectie van kazen door ‘kaasmeesters Van Tricht’ (supplement € 8)

Menu 5 gangen € 85

Menu’s worden per tafel geserveerd.
Vanaf 10 personen is de keuze beperkt tot enkel het menu.

Allergenen:
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag naar onze medewerkers voor meer informatie.
De samenstelling van de gerechten kan wijzigen.