Maak een reservatie

De kaart

Verfrissend en verrassend

We zijn blij jullie terug te mogen bedienen. Het hele Cul’eau-team steekt zijn hart en ziel in een heerlijk menu, waar we constant aan sleutelen op zoek naar nieuwe, verfrissende en gezonde smaken. Ontdek hieronder het menu!

Starters

Gillardeaux Oesters

Natuur / Citroen / Oesterbrood (6 stuks)

€ 28

Gebakken Ganzenlever

Witloof / Koekjes van rode biet / Peperkoek

€ 27

King Krab

Winterprei / Tom Kha Kai / Sesamkrokantjes

€ 31

Gebakken Coquilles

Pastinaak / Witloof / Beurre Noisette

€ 27

Carpaccio van gerookte en gerijpte Holstein

Crème van Knolselder / Gele Biet / Mosterdsla

€ 24

Vitello Tonato “Cul’eau”

Kalf / Verse Tonijn / Baba Ganoush / Olijfolie / Rucola

€ 25

Veggie Inspiration

Mille-feuille van knolselder & zoete aardappel / Blauwe Kaas / Krokante Wortel

€ 24

Pomme Moscovite

Klassiek met Royal Belgian Caviar Goldlabel

€ 65

Ceviche van Makreelfilets

Quinoa / Koolrabi / Avocado / Citrus

€ 23

Salades

Salade Gerookte Eend

Mango / Crôutons / Mosterdsla

€ 26

Salade Geitenkaas

Peer / Luikse Siroop / Walnoten / Brioche

€ 24

Luikse Salade

Warme salade van aardappel , groene boontjes en spek / Vinigraitte van Framboos

€ 24

Vitello Tonato “Cul’eau”

€ 33

Classic dishes

Hazenrugfilets

Krokante Schorseneren / Maiscrème / Fine Champagne / Gebakken Aardappel

€ 37

Vol-au-Vent “Cul’eau”

Mechelse Koekoek / Kalfszwezerik / Hooi / Huisbereide frietjes

€ 32

Filet van Hert

Kervelwortel / Spruiten / Knolselder

€ 36

Zeetong meunière 400 g

Peterselieboter / Citroen / Waterkers / Huisbereide verse frietjes

€ 39

Kabeljauw

Prei / Stoemp van Knolselder / Notenvinigraitte

€ 33

Steak Tartaar “Cul’eau”

Black Angus 'Grand Cru' / Verse Frietjes / Seizoensgarnituren van de chef

€ 27

Veggie Inspiration

Risotto van Pompoen / Salie / Geitenkaas

€ 32

Desserts

Sabayon

€ 9

Café Glacé

€ 10

Dame Blanche

€ 10

Crème Brûlée

€ 10

Kolonel

€ 14

“Cul’eau Experience” dessert

€ 14

Selectie kazen door ‘kaasmeesters Van Tricht’

Notenbrood / Dadelkoek / Mostarda olijven

€ 15

De Laet - Van Haver

Belgische Wit-Blauw Bavette

Dit vergeten stukje van het rund zit bomvol smaak! Donkerrood van kleur en een grove structuur. Het wordt uit de flank gesneden, tussen de borst en de bil. Ook wel "Flank steak" genoemd.

€ 31

Holstein Rib-eye

Dit dubbeldoelras is het meest productieve melkveeras in de werelden afkomstig uit Nederland.
Deze rib-ene wordt gekenmerkt door de ietwat grof vezelige textuur en het vet gemarmerde uitzicht .

€ 39

Filet Pur Black Angus

Een filet pur zoals het hoort! Stevig, mals, smaakvol.Black Angus is een van de populairste rassen in de wereld.

€ 41

Wagyu Ito A5+ (BMS 10-12)

De ECHTE Japanse Wagyu afkomstig uit het zuiden van Japan (Kagoshima). Deze 100% zuivere "Japanese Black" heeft de hoogste graad in vetmarmering en de hoogst haalbare vleeskwaliteit. Laat u verrassen door een prachtig gemarmerd stukje rundvlees met een smeltpunt op 28°C. Kortom, een ervaring die u moet meemaken!

€ 87

Côte à l’os Aubrac (2 pers.)

Aubracvlees is een puur genot voor de smaakpapillen . Dezachte maar strikte aanpak van deze Franse kwekers in combinatie met een specifiek dieet van gras zorgt voor het donkerrode vlees met een zeer mooie marmering en romige smaak.

€ 47 p.p.

Supplementen inbegrepen:

Verse frieten of gekonfijte aardappelen
Fris slaatje of warme groenten
Béarnaise / Choron / Champignonssaus / Chimichurri
Groene Pepersaus / Geconcasseerde Peperroomsaus

Experience Menu

Coquilles

Structuren van Aardpeer / Yuzu / Karnemelk / Bieslook

Consommé van Boschampignons

Hoeve Ei / Naamse Slakken / Zuurdesem

Roodbaarsfilet

Gerookte en Gebrande Prei / Geitenkaas / Walnoot / Verse Truffel

Herten Filet

Kervelwortel / Knolselder / Schorseneren / ' Fine Champagne '

Madagascar Chocolade

Mandarijn / Marsepein / Miserable

OF

Kaas

Selectie van kazen door ‘kaasmeesters Van Tricht’ (supplement € 8)

Menu 5 gangen € 85

Menu’s worden per tafel geserveerd.
Vanaf 10 personen is de keuze beperkt tot enkel het menu.

Allergenen:
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag naar onze medewerkers voor meer informatie.
De samenstelling van de gerechten kan wijzigen.