Maak een reservatie

De kaart

Verfrissend en verrassend

We zijn blij jullie terug te mogen bedienen. Het hele Cul’eau-team steekt zijn hart en ziel in een heerlijk menu, waar we constant aan sleutelen op zoek naar nieuwe, verfrissende en gezonde smaken. Ontdek hieronder het menu!

Starters

Gillardeaux Oesters

Natuur / Citroen / Oesterbrood (6 stuks)

€ 28

Koolvishaasje

Pompoen / Kokkels / Kokos

€ 25

King Krab

Fondue van prei / Tuiles van inktvis / Tom Kha Kaï

€ 29

Gebakken Coquilles

Pastinaak / Witloof / Beurre Noisette

€ 24

Carpaccio van gerookte en gerijpte Holstein

Kroketjes van Old Farmdal / Zoetzure Ui / Huisgedroogde Tomaat

€ 23

Vitello Tonato “Cul’eau”

Kalf / Verse Tonijn / Baba Ganoush / Olijfolie / Rucola

€ 25

Veggie Inspiration

Burrata / Basilicum / Kaviaar van Olijfolie / Gepekelde kerstomaten

€ 24

Pomme Moscovite

Klassiek met Royal Belgian Caviar Goldlabel

€ 65

Ceviche van Makreelfilets

Quinoa / Koolrabi / Avocado / Citrus

€ 23

Salades

Ceasar Salad

Parmezaan / Romeinse Sla / Gegrilde Hoevekip

€ 24

Salade Nicoise

Verse Tonijn Mi-Cuit / Ansjovis

€ 27

Thai Beef Salad

Noedels / Wortel / Pinda / Koriander / Munt

€ 26

Vitello Tonato “Cul’eau”

€ 32

Classic dishes

Wilde Eend

Gegrilde eryngii / Vijgen / Knolselder / Porto

€ 31

Vol-au-Vent “Cul’eau”

Mechelse Koekoek / Kalfszwezerik / Hooi / Huisbereide frietjes

€ 32

Tijger Gamba’s

Inktvis Pasta / Schuim van Saffraan / Zeekraal / Chorizo Olie

€ 33

Zeetong meunière 400 g

Peterselieboter / Citroen / Waterkers / Huisbereide verse frietjes

€ 39

Kabeljauwhaasje op vel gebakken

Venkel / Gekonfijte Aardappel / Mosselen

€ 32

Steak Tartaar “Cul’eau”

Black Angus 'Grand Cru' / Kwartelei / Tomberry / Rucola

€ 27

Veggie Inspiration

Gegrilde Halloumi / Quinoa Salade / Honingtomaat / Compote van Piquillo

€ 31

Desserts

Sabayon

€ 9

Café Glacé

€ 10

Dame Blanche

€ 10

Crème Brûlée

€ 10

Kolonel

€ 14

“Cul’eau Experience” dessert

€ 14

Selectie kazen door ‘kaasmeesters Van Tricht’

Notenbrood / Dadelkoek / Mostarda olijven

€ 15

De Laet - Van Haver

Belgische Wit-Blauw Bavette

Dit vergeten stukje van het rund zit bomvol smaak! Donkerrood van kleur en een grove structuur. Het wordt uit de flank gesneden, tussen de borst en de bil. Ook wel "Flank steak" genoemd.

€ 31

Holstein Rib-eye

Dit dubbeldoelras is het meest productieve melkveeras in de werelden afkomstig uit Nederland.
Deze rib-ene wordt gekenmerkt door de ietwat grof vezelige textuur en het vet gemarmerde uitzicht .

€ 39

Filet Pur Black Angus

Een filet pur zoals het hoort! Stevig, mals, smaakvol.Black Angus is een van de populairste rassen in de wereld.

€ 41

Wagyu Ito A5+ (BMS 10-12)

De ECHTE Japanse Wagyu afkomstig uit het zuiden van Japan (Kagoshima). Deze 100% zuivere "Japanese Black" heeft de hoogste graad in vetmarmering en de hoogst haalbare vleeskwaliteit. Laat u verrassen door een prachtig gemarmerd stukje rundvlees met een smeltpunt op 28°C. Kortom, een ervaring die u moet meemaken!

€ 87

Côte à l’os Aubrac (2 pers.)

Aubracvlees is een puur genot voor de smaakpapillen . Dezachte maar strikte aanpak van deze Franse kwekers in combinatie met een specifiek dieet van gras zorgt voor het donkerrode vlees met een zeer mooie marmering en romige smaak.

€ 47 p.p.

Supplementen inbegrepen:

Verse frieten of gekonfijte aardappelen
Fris slaatje of warme groenten
Béarnaise / Choron / Champignonssaus / Chimichurri
Groene Pepersaus / Geconcasseerde Peperroomsaus

Experience Menu

Ceviche van Makreelfilets

Quinoa / Koolrabi / Avocado / Citrus

Gebakken Coquilles

Zwarte Pens / Roodlof / Tamarillo's

Heilbot

Chioggiabieten / Rode Biet / Pompelmoes / Yuzu

Wilde Eend

Gegrilde eryngii / Vijgen / Knolselder / Porto

Tarte Tatin ‘ Cul’eau ‘

Bladerdeeg / Appel / Witte Chocolade / Amandel

OF

Kaas

Selectie van kazen door ‘kaasmeesters Van Tricht’ (supplement € 8)

Menu 5 gangen € 85

Menu’s worden per tafel geserveerd.
Vanaf 10 personen is de keuze beperkt tot enkel het menu.

Allergenen:
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag naar onze medewerkers voor meer informatie.
De samenstelling van de gerechten kan wijzigen.