De kaart

Verfrissend en verrassend

Seperator

Het hele Cul’eau-team steekt zijn hart en ziel in een heerlijk menu, waar we constant aan sleutelen op zoek naar nieuwe, verfrissende en gezonde smaken. Ontdek hieronder het menu!

The Chef's Choice Menu

To start & share

Krokantje van mossel

Tataki van zwaardvis

Salade van Noordzeekrab

Jambon Pesillé

Not a ‘ MOINK ‘ Ball

 

 

Main course

Skreihaasje

Asperges – rivierkreeft – Beurre Blanc met morilles

(Suppl. Royal Belgian Caviar 30 gram € 55)

Dessert

Ananas

Kokos – basilicum – witte chocolade – ijs van Callebaut ‘ Gold ‘

OF

Kazen

Selectie ‘Kaasmeesters Van Tricht’ (suppl. € 9)

Menu – 89

(**) Supplement Selectie Kazen ‘Van Tricht’ ipv dessert € 9

Menu’s worden per tafel geserveerd.
Vanaf 10 personen is de keuze beperkt tot enkel het menu.
Onze Chef’s Choice Menu is enkel ’s avonds te verkrijgen. Op aanvraag kan dit ook ’s middags verkregen worden.

Allergenen:
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag naar onze medewerkers voor meer informatie.
De samenstelling van de gerechten kan wijzigen.

Starters

Platte Zeeuwse Oesters (6 stuks)

Gebrande citroen – Oesterbrood - Sjalot

34

Vitello Tonato ‘Cul’eau’

Kalfsvlees gegaard op 65° – verse tonijn – gepofte kappertjes

30

Veggie Inspiration

Portobello – quinoa – crème van feta – linzen  – vinigraitte met truffel & hazelnoten

26

Gebakken zwezerik

Mosterd – pompoen & wortel – cordyceps

35

King Crab ‘ MERUS ‘

Djeroek Poeroet – Tom Kha Kai – tomatenkaviaar – prei

39

Pomme Moscovite

Zure room – aardappel – Royal Belgian Caviar

69

Carpaccio ‘ WAGYU ‘

Mosterdsla – citroenpesto – Belper Knolle – pijnboompitten

36

Coquilles op 2 manieren ‘ warm en koud ‘

Salsa van witloof – broccoli – verse truffel – Charlotte aardappel

34

Classic dishes

Vol-au-vent ‘Cul’eau’

Mechelse koekoek – gebakken kalfszwezerik – schuim van hooi – verse frieten

39

Zeetong Meunière

Gebrande citroen – peterselieboter – verse frietjes – fris slaatje

49

Veggie Inspiration

Crunchy burger – Marokkanse charmilla – brioche – guacamole

36

Ballotine van kalkoen

Verse truffel – ‘ Pommes Anna ‘ – witloof – gekarameliseerde pistache

38

Gebakken coquilles

Open ravioli – truffelboter – krokante shiitake – ricotta – spinazie

41

Zeebaarsfilet

Beurre blanc ‘ Aosta ‘ – mossel – salsa van selder & amandel

39

Kalfshaasje ‘ Saltimbocca ‘

Risotto met salie – tapenade van olijf – schuim van Pecorino – noten

39

Desserts

Sabayon

12

Café Glacé

14

Dame Blanche ‘ Home Made ‘

14

Crème Brûlée

12

Kolonel ‘ Grey Goose ‘

15

‘Cul’eau Experience’ dessert

14

Selectie kazen door ‘Kaasmeesters Van Tricht’

Notenbrood - Dadelkoek - Mostarda olijven

16

Allergenen:
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag naar onze medewerkers voor meer informatie.
De samenstelling van de gerechten kan wijzigen.

De Laet - Van Haver

Filet Pur ‘Simmentaler’

Origine : Oostenrijk

Deze prachtige dubbelraskoe heeft een heel typische smaak door zijn voeding van grassen & luzerne in de Oostenrijkse Alpen.

48

Dunne lende ‘Black Angus’

Origine : Australië

Dit waanzinnig stukje vlees met een topmarmering is botermals & heeft een volle aardse smaak.

46

Salers Rib-eye ‘Dry-aged’

Origine : Frankrijk

Het helder rode vlees is sappig, mals en heeft een rijpe smaak. Het vlees kent een lichte vetdooradering. De dry-aging periode was 6 weken.

48

Côte à l’os ‘ Belgisch Wit – Blauw ‘ (per 2 personen)

Origine :  België

De cote à los wordt gekenmerkt door het gemarmerd vlees en het been dat eraan hangt. Zeer sappig en mals na het bakken of braden. Het been zorgt nog voor dat net iets meer smaak.

69 p.p.

Tomahawk ‘Belgisch wit-blauw’ (per 2 personen)

Origine : België, Kieldrecht

Een van de meest verkochte runderrassen in België. Gevoed met grassen & luzerne. Sappig, mager & mals vlees. Tevens rijk aan onverzadigde vetzuren.

59 p.p.

Wagyu Picanha

Origine : Australië Is net als de Japanse Wagyu voorzien van een intense marmering en geweldige smaak . Heeft een BMS score van 9 ( Beef Marble Score ) , maximum is 12

89

Wagyu Rib-eye A4

Origine : Japan

The real stuff!’ - Hier hebben we te maken met een supermarmering. Romig, botermals, een sensatie in de mond. De bijzondere marmering van dit vlees heeft dan ook een van de hoogste BMS scores ( Beef Marble Score )

110

Supplementen inbegrepen:

Verse frieten
Fris slaatje
Béarnaise / Choron / Champignonssaus
Groene Pepersaus / Geconcasseerde Peperroomsaus

Allergenen:
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag naar onze medewerkers voor meer informatie.
De samenstelling van de gerechten kan wijzigen.

Starters

Platte Zeeuwse Oesters (6 stuks)

Gebrande citroen – Oesterbrood - Sjalot

34

Vitello Tonato ‘Cul’eau’

Kalfsvlees gegaard op 65° – verse tonijn – gepofte kappertjes

30

Veggie Inspiration

Portobello – quinoa – crème van feta – linzen  – vinigraitte met truffel & hazelnoten

26

Gebakken zwezerik

Mosterd – pompoen & wortel – cordyceps

35

King Crab ‘ MERUS ‘

Djeroek Poeroet – Tom Kha Kai – tomatenkaviaar – prei

39

Pomme Moscovite

Zure room – aardappel – Royal Belgian Caviar

69

Carpaccio ‘ WAGYU ‘

Mosterdsla – citroenpesto – Belper Knolle – pijnboompitten

36

Coquilles op 2 manieren ‘ warm en koud ‘

Salsa van witloof – broccoli – verse truffel – Charlotte aardappel

34

Classic dishes

Vol-au-vent ‘Cul’eau’

Mechelse koekoek – gebakken kalfszwezerik – schuim van hooi – verse frieten

39

Zeetong Meunière

Gebrande citroen – peterselieboter – verse frietjes – fris slaatje

49

Veggie Inspiration

Crunchy burger – Marokkanse charmilla – brioche – guacamole

36

Ballotine van kalkoen

Verse truffel – ‘ Pommes Anna ‘ – witloof – gekarameliseerde pistache

38

Gebakken coquilles

Open ravioli – truffelboter – krokante shiitake – ricotta – spinazie

41

Zeebaarsfilet

Beurre blanc ‘ Aosta ‘ – mossel – salsa van selder & amandel

39

Kalfshaasje ‘ Saltimbocca ‘

Risotto met salie – tapenade van olijf – schuim van Pecorino – noten

39

Salades

Desserts

Sabayon

12

Café Glacé

14

Dame Blanche ‘ Home Made ‘

14

Crème Brûlée

12

Kolonel ‘ Grey Goose ‘

15

‘Cul’eau Experience’ dessert

14

Selectie kazen door ‘Kaasmeesters Van Tricht’

Notenbrood - Dadelkoek - Mostarda olijven

16

Allergenen:
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag naar onze medewerkers voor meer informatie.
De samenstelling van de gerechten kan wijzigen.

Winkelwagen
Close
Winkelwagen
  • Geen producten in je winkelwagen.
Je winkelwagen is leeg
Voeg producten toe en probeer het opnieuw.