Maak een reservatie

De kaart

Verfrissend en verrassend

Het hele Cul’eau-team steekt zijn hart en ziel in een heerlijk menu, waar we constant aan sleutelen op zoek naar nieuwe, verfrissende en gezonde smaken. Ontdek hieronder het menu!

Starters

Zeeuwse Oesters natuur / gegratineerd

6 stuks - citroen - oesterbrood - sjalot

€ 30 / 36

Gebakken ganzenlever

Confituur van pompoen & groene appel - meringue van rode biet - jus van rode port

€ 29

Carpaccio van gerijpte Holstein

Crème van geitenkaas - aïoli van ansjovis - chips van Rosevalaardappel
* optie verse wintertruffel : 10€

€ 24

Vitello Tonato “Cul’eau”

Kalf / Verse Tonijn / Baba Ganoush / Olijfolie / Rucola

€ 27

Veggie Inspiration

Gepofte jonge prei - stracciatella - mosterdzaad – velouté van boschampignons

€ 24

Pomme Moscovite

Zure room / aardappel / Royal Belgian Caviar

€ 69

Toast coquilles en champignons

Carpaccio coquilles – dragon – gepocheerd ei

€ 25

Tartaar van Zeebaars

Barilotto – wakamé – zeekraal – krokante toast

€ 24

Salades

Salade kip traag gegaard ( lunch )

Gekarameliseerde pecannoot - ijsbergsla - witloof - rozijnen - dragonmayo

€ 26

Salade geitenkaas uit de oven ( lunch )

Brioche - appel - witloof - spek - mosterdhoningvinaigrette

€ 24

Classic dishes

Kalfswangen

Gegrilde sucrine – sjalot – champignons

€ 34

Vol-au-Vent “Cul’eau”

Mechelse Koekoek / Kalfszwezerik / Hooi / Huisbereide frietjes

€ 34

Zeetong meunière 400 g

Peterselieboter / Citroen / Waterkers / Huisbereide verse frietjes

€ 44

Gebakken coquilles

Structuren van witloof – koffie – pomme paillassons

€ 39

Steak Tartaar “Cul’eau” ( lunch )

Black Angus 'Grand Cru' / Verse Frietjes / Seizoensgarnituren van de chef

€ 27

Veggie Inspiration

Huisgemaakte burger van pompoenfalafel - feta - hummus van butternut - zwarte look

€ 33

Zeeduivel

Filet – winterprei – kokkels – kasteelaardappel – venkel

€ 35

Desserts

Sabayon

€ 10

Café Glacé

€ 10

Dame Blanche

€ 10

Crème Brûlée

€ 10

Kolonel

€ 14

“Cul’eau Experience” dessert

€ 14

Selectie kazen door ‘kaasmeesters Van Tricht’

Notenbrood / Dadelkoek / Mostarda olijven

€ 15

De Laet - Van Haver

Tomahawk Dry Aged ‘ Belgisch Wit-Blauw ‘

Afkomstig uit Kieldrecht , staat bekend voor zijn gespierde lichaamsbouw wat zorgt voor een excellente vlees-vetverhouding.
Zeer zachte smaak met weinig vetdooradering en is rijk aan onverzadigde zuren.

€ 56 p.p.

Rib-eye Dry Aged ‘ Rubia Gallega ‘

Origine : Spanje ( Gallicië )
Triple - doelras : dit wil zeggen dat het vee gehouden werd als vlees - , melk - en werkvee.
Kruidige iets wat zilverige smaak met een hint van merg en boter . Heeft een sterke vetdooradering.

€ 44

Filet Pur Black Angus

Een filet pur zoals het hoort! Stevig, mals, smaakvol.Black Angus is een van de populairste rassen in de wereld.

€ 44

Entrecôte Wagyu Kobe A4

De ECHTE Japanse Wagyu afkomstig uit het zuiden van Japan (Kagoshima). Deze 100% zuivere "Japanese Black" heeft de hoogste graad in vetmarmering en de hoogst haalbare vleeskwaliteit. Laat u verrassen door een prachtig gemarmerd stukje rundvlees met een smeltpunt op 28°C. Kortom, een ervaring die u moet meemaken!

€ 119

Côte à l’os Shashi Beef (2 pers.)

Origine : Frankrijk ( Bourgogne )
Doordat deze dieren grazen in grote weilanden die bezaaid zijn met kruiden en luzerne krijgt het vlees een kruidig parfum .
Het vlees heeft een donkerrode kleur , is zeer mals en smaakvol.

€ 69 p.p.

Supplementen inbegrepen:

Verse frieten of gekonfijte aardappelen
Fris slaatje of warme groenten
Béarnaise / Choron / Champignonssaus / Chimichurri
Groene Pepersaus / Geconcasseerde Peperroomsaus

Experience Menu

Zeebaarsfilet

Handgesneden tartaar – amandel – zuurdesem – barilotto – jus Takoyaki

Coquilles

Carpaccio – toast champigons – dragon – salty fingers

Tongschar

Brandade – prei – emulsie van champagne – grijze garnalen

‘ Aubrac Rund ‘

Tarte tatin witloof – sjalot – PP9 – schorseneren

Mango

Passievrucht – yoghurt – rode chilipeper

OF

Kaas

Selectie van kazen door ‘kaasmeesters Van Tricht’ (supplement € 8)

Menu 5 gangen € 89

Menu’s worden per tafel geserveerd.
Vanaf 10 personen is de keuze beperkt tot enkel het menu.

Allergenen:
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag naar onze medewerkers voor meer informatie.
De samenstelling van de gerechten kan wijzigen.

Valentine Experience Menu

Amuses

Oester – Hummus – Prei

Skrei

Bisque van strandkrab – Koffieroom

Zeebaarsfilet

Handgesneden tartaar – Amandel – Zuurdesem – Barilotto – Jus Takoyaki

Coquilles

Carpaccio – Toast champignons – Dragon – Salty fingers

Tongschar

Brandade – Prei – Emulsie van champagne – Grijze garnalen

‘Aubrac’ rund

Tarte tatin witloof – Sjalot – PP9 – Schorseneren

Mango

Passievrucht – Yoghurt – Rode chilipeper

€ 109