Verfrissend en verrassend
Het hele Cul’eau-team steekt zijn hart en ziel in een heerlijk menu, waar we constant aan sleutelen op zoek naar nieuwe, verfrissende en gezonde smaken. Ontdek hieronder het menu!

Starters
Zeeuwse Oesters natuur / gegratineerd
6 stuks - citroen - oesterbrood - sjalot
€ 30 / 36
Gebakken ganzenlever
Confituur van pompoen & groene appel - meringue van rode biet - jus van rode port
€ 29
Carpaccio van gerijpte Holstein
Crème van geitenkaas - aïoli van ansjovis - chips van Rosevalaardappel
* optie verse wintertruffel : 10€
€ 24
Vitello Tonato “Cul’eau”
Kalf / Verse Tonijn / Baba Ganoush / Olijfolie / Rucola
€ 27
Veggie Inspiration
Gepofte jonge prei - stracciatella - mosterdzaad – velouté van boschampignons
€ 24
Pomme Moscovite
Zure room / aardappel / Royal Belgian Caviar
€ 69
Toast coquilles en champignons
Carpaccio coquilles – dragon – gepocheerd ei
€ 25
Tartaar van Zeebaars
Barilotto – wakamé – zeekraal – krokante toast
€ 24
Salades
Salade kip traag gegaard ( lunch )
Gekarameliseerde pecannoot - ijsbergsla - witloof - rozijnen - dragonmayo
€ 26
Salade geitenkaas uit de oven ( lunch )
Brioche - appel - witloof - spek - mosterdhoningvinaigrette
€ 24
Classic dishes
Kalfswangen
Gegrilde sucrine – sjalot – champignons
€ 34
Vol-au-Vent “Cul’eau”
Mechelse Koekoek / Kalfszwezerik / Hooi / Huisbereide frietjes
€ 34
Zeetong meunière 400 g
Peterselieboter / Citroen / Waterkers / Huisbereide verse frietjes
€ 44
Gebakken coquilles
Structuren van witloof – koffie – pomme paillassons
€ 39
Steak Tartaar “Cul’eau” ( lunch )
Black Angus 'Grand Cru' / Verse Frietjes / Seizoensgarnituren van de chef
€ 27
Veggie Inspiration
Huisgemaakte burger van pompoenfalafel - feta - hummus van butternut - zwarte look
€ 33
Zeeduivel
Filet – winterprei – kokkels – kasteelaardappel – venkel
€ 35
Desserts
Sabayon
€ 10
Café Glacé
€ 10
Dame Blanche
€ 10
Crème Brûlée
€ 10
Kolonel
€ 14
“Cul’eau Experience” dessert
€ 14
Selectie kazen door ‘kaasmeesters Van Tricht’
Notenbrood / Dadelkoek / Mostarda olijven
€ 15
De Laet - Van Haver
Tomahawk Dry Aged ‘ Belgisch Wit-Blauw ‘
Afkomstig uit Kieldrecht , staat bekend voor zijn gespierde lichaamsbouw wat zorgt voor een excellente vlees-vetverhouding.
Zeer zachte smaak met weinig vetdooradering en is rijk aan onverzadigde zuren.
€ 56 p.p.
Rib-eye Dry Aged ‘ Rubia Gallega ‘
Origine : Spanje ( Gallicië )
Triple - doelras : dit wil zeggen dat het vee gehouden werd als vlees - , melk - en werkvee.
Kruidige iets wat zilverige smaak met een hint van merg en boter . Heeft een sterke vetdooradering.
€ 44
Filet Pur Black Angus
Een filet pur zoals het hoort! Stevig, mals, smaakvol.Black Angus is een van de populairste rassen in de wereld.
€ 44
Entrecôte Wagyu Kobe A4
De ECHTE Japanse Wagyu afkomstig uit het zuiden van Japan (Kagoshima). Deze 100% zuivere "Japanese Black" heeft de hoogste graad in vetmarmering en de hoogst haalbare vleeskwaliteit. Laat u verrassen door een prachtig gemarmerd stukje rundvlees met een smeltpunt op 28°C. Kortom, een ervaring die u moet meemaken!
€ 119
Côte à l’os Shashi Beef (2 pers.)
Origine : Frankrijk ( Bourgogne )
Doordat deze dieren grazen in grote weilanden die bezaaid zijn met kruiden en luzerne krijgt het vlees een kruidig parfum .
Het vlees heeft een donkerrode kleur , is zeer mals en smaakvol.
€ 69 p.p.
Supplementen inbegrepen:
Verse frieten of gekonfijte aardappelen
Fris slaatje of warme groenten
Béarnaise / Choron / Champignonssaus / Chimichurri
Groene Pepersaus / Geconcasseerde Peperroomsaus
Experience Menu
Zeebaarsfilet
Handgesneden tartaar – amandel – zuurdesem – barilotto – jus Takoyaki
Coquilles
Carpaccio – toast champigons – dragon – salty fingers
Tongschar
Brandade – prei – emulsie van champagne – grijze garnalen
‘ Aubrac Rund ‘
Tarte tatin witloof – sjalot – PP9 – schorseneren
Mango
Passievrucht – yoghurt – rode chilipeper
OF
Kaas
Selectie van kazen door ‘kaasmeesters Van Tricht’ (supplement € 8)
Menu 5 gangen € 89
Menu’s worden per tafel geserveerd.
Vanaf 10 personen is de keuze beperkt tot enkel het menu.
Allergenen:
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag naar onze medewerkers voor meer informatie.
De samenstelling van de gerechten kan wijzigen.
Valentine Experience Menu
Amuses
Oester – Hummus – Prei
Skrei
Bisque van strandkrab – Koffieroom
Zeebaarsfilet
Handgesneden tartaar – Amandel – Zuurdesem – Barilotto – Jus Takoyaki
Coquilles
Carpaccio – Toast champignons – Dragon – Salty fingers
Tongschar
Brandade – Prei – Emulsie van champagne – Grijze garnalen
‘Aubrac’ rund
Tarte tatin witloof – Sjalot – PP9 – Schorseneren
Mango
Passievrucht – Yoghurt – Rode chilipeper