De kaart

Verfrissend en verrassend

Seperator

Het hele Cul’eau-team steekt zijn hart en ziel in een heerlijk menu, waar we constant aan sleutelen op zoek naar nieuwe, verfrissende en gezonde smaken. Ontdek hieronder het menu!

The Chef's Choice Menu

To start & share

Gekarameliseerde zalm

Tofu

‘ Full of meat ‘ kroket

Iberico Bellota

Gelakt buikspek

 

(Suppl. Royal Belgian Caviar 30 gram € 69)

Main course

Filet van hert

Knolselder – kervelwortel – gegrilde witloof

Dessert

Callebaut Chocolade

Mousse & brownie – mandarijn – espuma van crème brulée

OF

Kazen

Selectie ‘Kaasmeesters Van Tricht’ (suppl. € 9)

Menu – 89

(*) Supplement Royal Belgian Caviar € 69
(**) Supplement Selectie Kazen ‘Van Tricht’ ipv dessert € 8

Menu’s worden per tafel geserveerd.
Vanaf 10 personen is de keuze beperkt tot enkel het menu.
Onze Chef’s Choice Menu is enkel ‘s avonds te verkrijgen. Op aanvraag kan dit ook ‘s middags verkregen worden.

Allergenen:
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag naar onze medewerkers voor meer informatie.
De samenstelling van de gerechten kan wijzigen.

Starters

Platte Zeeuwse Oesters (6 stuks)

Gebrande citroen – Oesterbrood - Sjalot

34

Vitello Tonato ‘Cul’eau’

Kalfsvlees gegaard op 65° – verse tonijn – gepofte kappertjes

30

Veggie Inspiration

Tartaar van oude tomatensoorten - espuma van burrata - gelei van balsamico - basilicum

24

Gebakken eendenlever

Relish van rode biet – vijgen – kers

34

Langoustines onder de grill

Kruidenboter – fondue van prei

39

Pomme Moscovite

Zure room – aardappel – Royal Belgian Caviar

69

Artisanale Paté van fazant

Structuren van biet – rode porto – brioche brood

29

Coquilles op 2 manieren

Toast champignon – dragon – bonito – Grand Cru van geitenkaas

34

Classic dishes

Vol-au-vent ‘Cul’eau’

Mechelse koekoek - gebakken kalfszwezerik - schuim van hooi - verse frieten

38

Zeetong Meunière

Gebrande citroen - peterselieboter - verse frietjes - fris slaatje

48

Veggie Inspiration

Ravioli van eekhoorntjesbrood – salie – crème van eierdooier – verse truffel - beukenzwam

36

Filet van Parelhoen

Gratin - witloof - knolselder - jagersaus

38

Gebakken coquilles

Structuren van knolselder –shiitake – gekonfijte aardappel – bouillon van champignons

41

Zeeduivel ‘ Tom Kha Kai ‘

Crumble van rode curry – paksoi – spitskool – Udon noedels

39

Filet van Hert / Hazenrug

Mini kroketjes – spruiten – veenbes – appel – witloof – aardpeer

42

Desserts

Sabayon

12

Café Glacé

12

Dame Blanche ‘ Home Made ‘

14

Crème Brûlée

11

Kolonel ‘ Grey Goose ‘

15

‘Cul’eau Experience’ dessert

14

Selectie kazen door ‘Kaasmeesters Van Tricht’

Notenbrood - Dadelkoek - Mostarda olijven

16

Allergenen:
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag naar onze medewerkers voor meer informatie.
De samenstelling van de gerechten kan wijzigen.

De Laet - Van Haver

Filet Pur ‘Simmentaler’

Origine : Oostenrijk

Deze prachtige dubbelraskoe heeft een heel typische smaak door zijn voeding van grassen & luzerne in de Oostenrijkse Alpen.

48

Dunne lende ‘Black Angus’

Origine : Australië

Dit waanzinnig stukje vlees met een topmarmering is botermals & heeft een volle aardse smaak.

46

Salers Rib-eye ‘Dry-aged’

Origine : Frankrijk

Het helder rode vlees is sappig, mals en heeft een rijpe smaak. Het vlees kent een lichte vetdooradering. De dry-aging periode was 6 weken.

48

Côte à l’os ‘ Belgisch Wit – Blauw ‘ (per 2 personen)

Origine :  België

De cote à los wordt gekenmerkt door het gemarmerd vlees en het been dat eraan hangt. Zeer sappig en mals na het bakken of braden. Het been zorgt nog voor dat net iets meer smaak.

69 p.p.

Tomahawk ‘Belgisch wit-blauw’ (per 2 personen)

Origine : België, Kieldrecht

Een van de meest verkochte runderrassen in België. Gevoed met grassen & luzerne. Sappig, mager & mals vlees. Tevens rijk aan onverzadigde vetzuren.

59 p.p.

Wagyu Picanha

Origine : Australië Is net als de Japanse Wagyu voorzien van een intense marmering en geweldige smaak . Heeft een BMS score van 9 ( Beef Marble Score ) , maximum is 12

89

Wagyu Rib-eye A4

Origine : Japan

The real stuff!’ - Hier hebben we te maken met een supermarmering. Romig, botermals, een sensatie in de mond. De bijzondere marmering van dit vlees heeft dan ook een van de hoogste BMS scores ( Beef Marble Score )

110

Supplementen inbegrepen:

Verse frieten
Fris slaatje
Béarnaise / Choron / Champignonssaus
Groene Pepersaus / Geconcasseerde Peperroomsaus

Allergenen:
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag naar onze medewerkers voor meer informatie.
De samenstelling van de gerechten kan wijzigen.

Starters

Platte Zeeuwse Oesters (6 stuks)

Gebrande citroen – Oesterbrood - Sjalot

34

Vitello Tonato ‘Cul’eau’

Kalfsvlees gegaard op 65° – verse tonijn – gepofte kappertjes

30

Veggie Inspiration

Tartaar van oude tomatensoorten - espuma van burrata - gelei van balsamico - basilicum

24

Gebakken eendenlever

Relish van rode biet – vijgen – kers

34

Langoustines onder de grill

Kruidenboter – fondue van prei

39

Pomme Moscovite

Zure room – aardappel – Royal Belgian Caviar

69

Artisanale Paté van fazant

Structuren van biet – rode porto – brioche brood

29

Coquilles op 2 manieren

Toast champignon – dragon – bonito – Grand Cru van geitenkaas

34

Classic dishes

Vol-au-vent ‘Cul’eau’

Mechelse koekoek - gebakken kalfszwezerik - schuim van hooi - verse frieten

38

Zeetong Meunière

Gebrande citroen - peterselieboter - verse frietjes - fris slaatje

48

Veggie Inspiration

Ravioli van eekhoorntjesbrood – salie – crème van eierdooier – verse truffel - beukenzwam

36

Filet van Parelhoen

Gratin - witloof - knolselder - jagersaus

38

Gebakken coquilles

Structuren van knolselder –shiitake – gekonfijte aardappel – bouillon van champignons

41

Zeeduivel ‘ Tom Kha Kai ‘

Crumble van rode curry – paksoi – spitskool – Udon noedels

39

Filet van Hert / Hazenrug

Mini kroketjes – spruiten – veenbes – appel – witloof – aardpeer

42

Salades

Desserts

Sabayon

12

Café Glacé

12

Dame Blanche ‘ Home Made ‘

14

Crème Brûlée

11

Kolonel ‘ Grey Goose ‘

15

‘Cul’eau Experience’ dessert

14

Selectie kazen door ‘Kaasmeesters Van Tricht’

Notenbrood - Dadelkoek - Mostarda olijven

16

Allergenen:
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag naar onze medewerkers voor meer informatie.
De samenstelling van de gerechten kan wijzigen.

Winkelwagen
Close
Winkelwagen
  • Geen producten in je winkelwagen.
Je winkelwagen is leeg
Voeg producten toe en probeer het opnieuw.