Verfrissend en verrassend
Het hele Cul’eau-team steekt zijn hart en ziel in een heerlijk menu, waar we constant aan sleutelen op zoek naar nieuwe, verfrissende en gezonde smaken. Ontdek hieronder het menu!

Starters
Gillardeaux Oesters
6 stuks - citroen - oesterbrood - sjalot
€ 32
King Krab
Venkel - dille - Tom Kha kaï - krokantje van Tex Mex
€ 35
Pulpo
Gazpacho - harissa - cannelloni - kappertjes
€ 24
Carpaccio van gerijpte Holstein
Parmezaanse kaas / pistou / huisgedroogde tomaten / notensla
€ 24
Vitello Tonato “Cul’eau”
Kalf / Verse Tonijn / Baba Ganoush / Olijfolie / Rucola
€ 27
Veggie Inspiration
Carpaccio van oude tomatensoorten / Parmezaanse kaas / pistache/ espuma van arganolie
€ 24
Pomme Moscovite
Klassiek met Royal Belgian Caviar Goldlabel
€ 65
Mousse van schelvis & coquilles
Gevulde courgettebloem - miso - zilverui - zuurdesem
€ 24
Gerookte zalm ‘ klassiek ‘
Sjalot - citroen - bieslook - brioche
€ 26
Salades
Tomaat Garnaal ( lunch )
Verse kropsla - cocktailsaus - hoeve ei
€ 26
Salade Burrata ( lunch )
Tomatenvariëteiten - pesto - pijnboompitten
€ 27
Caesar Salade ( lunch )
Gegrilde Tex Mex Kip - Parmezaanse kaas - ansjovis
€ 24
Thai Beef Salad ( lunch )
Kort gebakken rund - noedels - krokante groenten - Thaise vinigraitte
€ 25
Classic dishes
Kalfslende
Korst zwarte olijven - aubergines - madeira - dragon - hasselback
€ 37
Vol-au-Vent “Cul’eau”
Mechelse Koekoek / Kalfszwezerik / Hooi / Huisbereide frietjes
€ 32
Zeetong meunière 400 g
Peterselieboter / Citroen / Waterkers / Huisbereide verse frietjes
€ 42
Gegrilde Gamba’s
Cannelloni - ratatouille - gepofte kerstomaat - alpenboter
€ 35
Steak Tartaar “Cul’eau” ( lunch )
Black Angus 'Grand Cru' / Verse Frietjes / Seizoensgarnituren van de chef
€ 27
Veggie Inspiration
Halloumi / aïoli / courgette / couscous
€ 34
Zeebaarsfilet
Op vel gebakken / groene asperges / brandade / beurre blanc
€ 29
Desserts
Sabayon
€ 10
Café Glacé
€ 10
Dame Blanche
€ 10
Crème Brûlée
€ 10
Kolonel
€ 14
“Cul’eau Experience” dessert
€ 14
Selectie kazen door ‘kaasmeesters Van Tricht’
Notenbrood / Dadelkoek / Mostarda olijven
€ 15
De Laet - Van Haver
Tomahawk Dry Aged ‘ Belgisch Wit-Blauw ‘
Afkomstig uit Kieldrecht , staat bekend voor zijn gespierde lichaamsbouw wat zorgt voor een excellente vlees-vetverhouding.
Zeer zachte smaak met weinig vetdooradering en is rijk aan onverzadigde zuren.
€ 54 p.p.
Rib-eye Dry Aged ‘Simmentaler’
Het populaire ras met oorsprong in het Zwitserse kanton Bern , kenmerkt zich door zijn rood-witte vacht en grote gestalte.
Het is een dubbeldoelras dan voornamelijk leeft van gras en bloemen. Zo ontstaat vlees met een volle , kenmerkende smaak.
€ 41
Filet Pur Black Angus
Een filet pur zoals het hoort! Stevig, mals, smaakvol.Black Angus is een van de populairste rassen in de wereld.
€ 42
Entrecôte Wagyu Kobe A4
De ECHTE Japanse Wagyu afkomstig uit het zuiden van Japan (Kagoshima). Deze 100% zuivere "Japanese Black" heeft de hoogste graad in vetmarmering en de hoogst haalbare vleeskwaliteit. Laat u verrassen door een prachtig gemarmerd stukje rundvlees met een smeltpunt op 28°C. Kortom, een ervaring die u moet meemaken!
€ 118
Côte à l’os Chianina (2 pers.)
De dieren kenmerken zich door hun grote gestalte en hun porseleinen witte vacht.
Is het meest gewaardeerd vlees van Italië maar vooral ook gezond en cholesterol arm.
€ 65 p.p.
Supplementen inbegrepen:
Verse frieten of gekonfijte aardappelen
Fris slaatje of warme groenten
Béarnaise / Choron / Champignonssaus / Chimichurri
Groene Pepersaus / Geconcasseerde Peperroomsaus
Experience Menu
Gevulde courgettebloem
Mousse van schelvis en coquilles - zuurdesem - miso - zilveruitjes
Pulpo
Gazpaccho - harissa - cannelloni - kappertjes
Langoustines
Risotto - appel - emulsie Oud Bruggekaas - bronzen venkel
Kalfslende
Langzaam gegaard - madeira - gegrilde aubergines - citroenthym
Gepocheerde perzik
Vanille - citrus - witte chocolade
OF
Kaas
Selectie van kazen door ‘kaasmeesters Van Tricht’ (supplement € 8)
Menu 5 gangen € 85
Menu’s worden per tafel geserveerd.
Vanaf 10 personen is de keuze beperkt tot enkel het menu.
Allergenen:
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag naar onze medewerkers voor meer informatie.
De samenstelling van de gerechten kan wijzigen.